Atac armat într-o biserică din Hamburg: cel puțin șapte morți și 25 de răniți

Un atac armat a avut loc joi seară în nordul Germaniei, la Hamburg. Cel puțin șapte persoane au fost ucise și alte 25 au fost rănite, în urma unor împușcături, într-o biserică.

Potrivit mai multor rapoarte din presa germană, cel puțin șapte persoane au murit în urma împușcăturilor. Alte 25 au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al poliției ajunsă la fața locului unde a avut loc atacul armat din Hamburg, a precizat că s-a tras un foc de armă după sosirea forțelor de ordine. După aceea a fost găsită o persoană rănită mortal la etajul superior al clădirii, ceea ce ar indica faptul că acesta ar fi făptașul.

„Nu avem indicii că un făptaș ar fi fugit”, a spus purtătorul de cuvânt la fața locului.

În schimb, anchetatorii au „indicii că un făptaș ar fi putut fi în clădire și ar putea fi chiar printre morți”, a spus oficialul, potrivit CNN.

Poliția a efectuat cercetări în zonă cu ajutorul unui elicopter și o cameră cu termoviziune.

Momentan nu există nici informații cu privire la motivul atacului armat asupra oamenilor aflați în biserică. Poliția îndeamnă populația să nu împărtășească ipoteze neconfirmate sau zvonuri.

“Până în prezent nu există informaţii confirmate privind motivul crimei”, a scris poliţia pe Twitter.

“Vă rugăm să nu împărtăşiţi nicio ipoteză neconfirmată şi/sau să nu răspândiţi zvonuri”, îndeamnă autorităţile populaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *