AUR, Simion si Garcea, plus un liberal binecunoscut

George Simion s-a prezentat azi la Constanța cu o garnitură de lux în care alături de multe somități – profesori universitari, doctori, specialiști recunoscuți etc. – a fost și Mugur Mihăiescu, celebrul component al trupei Vacanța Mare, care de mai mulți ani luptă în mediul online pentru suveranitatea României, înlăturarea masurilor de tip Covid19.

În mod surprinzător printre cei prezenți în sală s-a numărat și liberalul Ovidiu Cupșa despre care se zvonește că ar urma sa candideze la Primăria Municipiului Constanța din partea AUR.

Este de urmărit reacția conducerii liberale constănțene față de Ovidiu Cupșa – prezent la acest eveniment – om care în opinia noastră este a doua persoană ca notorietate, din organizația orășenească PNL, după primarul Vergil Chițac.

Deși nici Simion, nici Cupșa, n-au scos un cuvânt legat de candidatul AUR la Primăria Constanța, surse din apropierea celor doi ne-au relatat că mariajul este ca și făcut.

Lucru confirmat și “angajarea în țintă” a lui Ovidiu Cupșa survenită în ultimele zile de către mai multe publicații locale, una din ele distingându-se prin prezentarea vilei lui Cupșa, casă evaluată la peste jumătate de milion de euro. Menționăm că Ovidiu Cupșa este în prezent director general al Ceronav Constanța.

Cupșa alături de AUR devine un candidat cu șanse reale în a prelua funcția de primar al orașului Constanța profitând de scăderea în sondaje a lui Vergil Chițac, pe fondul eternelor șantiere din municipiul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *