Cadou inedit pentru președintele Iohannis, de ziua lui

Liderul AUR, George Simion, a venit la consultările de la Palatul Cotroceni cu un cadou pentru Klaus Iohannis, care își aniversează astăzi ziua de naștere. Simion a făcut spectacol în fața jurnaliștilor prezenți la eveniment, prezentând un bilet la bussines class, doar dus, către Tenerife.

Gestul nu a fost comentat nici de șeful statului, nici de ceilalți șefi de partide prezenți la Cotroceni. După consultări, președintele Iohannis a ținut o scurtă alocuțiune, în care a punctat: ” România a trecut cu bine prin mai multe crize, avem creștere economică, dar nimic nu a venit de la sine. Faptul că azi ne aflam aici, ca să formalizăm rotația premierilor, arată un nou nivel de seriozitate. Românilor li s-a promis stabilitate și au primit stabilitate.”

În final, șeful statului l-a invitat pe liderul PSD Marcel Ciolacu, premier desemnat, ”să continue munca serioasă a coaliției cu noul guvern”. Executivul Ciolacu ar urma să primească votul Parlamentului joi, 16 iunie, dar și să se întrunească în prima ședință de lucru, în aceeași zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *