Cod roșu la spitale din Capitală după un accident cumplit la Pasajul Unirii: Pasageri resuscitați pe caldarâm

Surse medicale spun că este cod roșu în Capitală după ce un autocar a vrut să intre în Pasajul Unirii din București, iar plafonul practic a strivit pasagerii.

Au fost alertate cadrele medicale de la Spitalul Universitar și de la Spitalul Floreasca, iar răniții sunt resuscitați în aceste momente pe caldarâm.

Un autocar cu 47 de cetățeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii. Patru persoane sunt încarcerate. La fața locului sunt șase echipaje SMURD și șase SABIF, anunță ISU București Ilfov.

“Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității.

Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii.

În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, anunță Brigada Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *