Doi motocicliști s-au ciocnit frontal în Brașov: nu aveau permis, nu purtau echipament de protecție și au murit

Doi tineri din județul Brașov, în vârstă de 19 ani, s-au urcat pe motociclete fără permis, fără echipament, s-au ciocnit frontal și au murit.

Tinerii au decedat în timpul unei curse cu motociclete enduro, pe un drum de pământ din localitatea Holbav.

“Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Cercetările arată că tinerii nu purtau echipamente de protecţie, nu aveau pe cap cască de protecţie, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

“În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *