Festivalul Mamaia revine, cu o ediţie aniversară: 60 de ani. Primele detalii oficiale oferite de ofițerul de presă al festivalului, jurnalistul Horia Ghibuţiu

Festivalul va avea loc în perioada 25-27 august, în Piaţeta Perla din Mamaia. Jurnalistul Horia Ghibuţiu de la Rock FM va fi ofiţerul de presă al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia. Festivalul va fi prezentat de Liana Stanciu şi Aurelian Temişan.

“Sunt un pic mai mic decât Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, care împlineşte 60 de ani vara asta, dar cu atât mai mare e onoarea de a fi fost numit ofiţer de presă al acestei ediţii aniversare.

După 11 ani de absenţă, festivalul devenit un reper cultural-turistic pentru societatea românească merită o ediţie jubiliară, cu recitaluri şi concerte susţinute de nume lansate pe scena Teatrului de Vară, dar şi cu tineri care reînnoadă tradiţia ce obligă.

Sunt încântat să pot comunica acest festival de clasă, reprezentativ pentru piaţa muzicală din România şi pentru generaţii întregi de români. Prin artiştii invitaţi şi momentele aduse în faţa spectatorilor, cu orchestra Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, va fi o ediţie de lux şi de ţinut minte pentru multă vreme.”

Începând de luni, 7 august, primim cererile de acreditare de presă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, la adresa presa@mgsi.ro. Pe perioada desfăşurării festivalului, va funcţiona şi un centru de presă.”, spune Horia Ghibuțiu.

În cadrul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia vor fi artişti care vor primi premii pentru întreaga activitate. Printre aceşti artişti se numără nume precum Corina Chiriac, Horia Moculescu, Marius Ţeicu şi Angela Similea.

„Este vital pentru Mamaia, stațiunea cu cea mai bogată istorie de pe litoralul românesc, să își păstreze reperele culturale. Festivalul de Muzică Ușoară este mai mult decât un eveniment muzical, este o parte din spiritul și eleganța stațiunii. Ne bucurăm nespus de această nouă pagină a poveștii sale fascinante și suntem determinați să asigurăm continuitatea acestui eveniment în fiecare an, de acum înainte.”, spune George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *