George Măndilă (OMD Mamaia): “Obiectivul nostru este să facem din stațiune destinația de vacanță în care toți turiștii, indiferent de vârstă, pot îmbina relaxarea la plajă cu distracția”

În fiecare weekend, piațeta Cazinoului din Mamaia este pregătită să primească turiștii din stațiune, dar și constănțenii dornici de distracție, la concerte live, susținute de unii dintre cei mai în vogă artiști români ai momentului.

Concertele de la sfârșit de săptămână sunt doar unele dintre numeroasele evenimente planificate de Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, pentru acest sezon estival.

În weekendurile precedente, artiști precum Anda Adam, Adda, Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur au adus mii de oameni, de toate vârstele, în fața scenei din centrul statiunii.

“Aceste concerte sunt doar începutul,” afirmă George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța. “Continuăm sezonul și cu alte spectacole, analizăm succesul pe care aceste evenimente îl au astfel încât să putem pregăti, pentru anul viitor, un proiect mai amplu. Obiectivul nostru este să facem din Mamaia destinația de vacanță în care toți turiștii, indiferent de vârstă, pot îmbina relaxarea la plajă cu serile de distracție. Plimbarea de seară pe faleză este o amintire dragă tuturor celor care au petrecut vreodată o vacanță la Mamaia. Ne dorim să dăm mai departe acest obicei și noilor generații, tocmai de aceea am ales ca piațeta Cazinoului să fie locul în care readucem spectacolele în aer liber.”

Nivelul de interes pentru stațiunea Mamaia este în continuă creștere, 25.000 de turiști și mai multe mii de constănțeni au ales să-și petreacă weekendul trecut în stațiune. Conform datelor din acest moment, un număr similar de vizitatori este așteptat și în zilele care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *