Incendiu de vegetaţie la Poarta Albă. Trei trenuri de călători au fost oprite la solicitarea pompierilor pentru a stinge focul

Un incendiu de vegetaţie a fost izbucnit miercuri după amiază, la Poarta Albă, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat pentru stingerea flăcărilor. Deoarece focul se manifesta şi în apropierea căii ferate, trei trenuri de călători au fost oprite la solicitarea pompierilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în localitatea Poarta Albă. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale, iar în urma incendiului au ars patru hectare de vegetaţie şi două mii de metri pătraţi de gunoi menajer.

Deoarece focul se manifesta în apropierea căii ferate, ISU a solicitat CFR închiderea temporară a circulaţiei feroviare între Basarabi şi Dorobanţu. După câteva minute, traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă.

“Trei trenuri de călători – IR 1996, IR 1883 şi R 8024 – care au staţionat temporar în timpul intervenţiei ISU, au fost reînscrise în circulaţie, acestea urmând să ajungă la staţiile de destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 26 de minute”, a anunţat CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *