Incendiu violent în cel mai mare parc de distracție din Suedia. Imobile din jur, evacuate.

Un incendiu violent a izbucnit în cel mai mare parc de distracţie din Suedia, la Göteborg (vest), şi s-a extins mai ales într-un nou spaţiu acvatic care nu a fost încă deschis publicului, anunţă autorităţile, relatează AFP.

În imagini publicate de presa locală apar flăcări care distrug un tobogan acvatic şi o coloană importantă de fum negru care se ridică deasupra oraşului.

Serviciile de urgenţă din regiune le-au cerut persoanelor din zonă “să rămână înăuntru şi să închidă uşile, ferestrele şi ventilaţia”, din cauza fumului dens.

Poliţia a anunţat că imobile adiacente au fost evacuate şi că asista serviciile de salvare.

Este prea devreme să se spună că este vorba despre o incendiere voită şi pentru a se evalua pagubele, anunţă într-un comunicat poliţia.

“Un incendiu important a izbucnit în Parcul acvatic Liseberg Oceana (…). Incendiul a izbucnit la una dintre atracţiile acvatice, în exteriorul clădirii, şi s-a extins apoi la întreaga clădire”, anunţă într-un comunicat Liseberg.

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a parcului de distracţie şi urma să fie deschis cel mai târziu în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *