Marele David Beckham, moment emoționant la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a. Nu și-a putut ascunde lacrimile, după 13 ore de așteptare

David Beckham (47 de ani) nu a profitat de statutul pe care îl are în Marea Britanie. S-a înarmat cu răbdare și a stat 13 ore la coadă pentru a-și arăta gratitudinea față de Regina Elisabeta a II-a. Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus zilele acestea la Westminster Hall.

David Beckham a fost extrem de emoționat în momentul în care oferea un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Vizibil emoționat, fostul mare internațional englez nu și-a putut ascunde lacrimile.

“Știam că această zi va fi una dificilă pentru întreaga națiune, pentru toată lumea. Toți simțim asta, gândurile noastre sunt alături de familia regală. E un sentiment special să te afli aici, să asculți diferite povești, să auzi amintirile oamenilor.

Pentru mine, cel mai frumos moment a fost când am primit Ordinul Imperiului Britanic. I-am avut alături de mine pe bunici, ei m-au învățat să fiu un adevărat regalist, să iubesc familia regală. Am fost atât de norocos că am putut să fiu lângă Regină, să putem schimba câteva cuvinte. Vedem cu toții dragostea pe care o primește, cât de specială a fost”, a spus David Beckham, pentru Sky News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *