Moment uluitor: un consilier PSD a intrat dezbrăcat în ședința Consiliului Local: “Tehnica mai joaca feste!”

Un consilier PSD a intrat dezbrăcat în ședința extraordinară a Consiliului Local Sectorul 1 din București. Ședința era în format online, așa că au participat atât colegii săi, cât și bucureștenii care au vrut să urmărească ședința. Consilierul nu și-a dat seama că are camera video a telefonului deschisă și a apărut la bustul gol în ședință, venind de la duș.

Miruna Mureșan, înlocuitoarea Secretarului General al Sectorului 1, a deschis ședința extraordinară a Consiliului Local Sectorul 1 din București. Aceasta l-a nominalizat pe Marian Aurelian Bârgău, consilier PMP, dar în imaginile video a apărut consilierul PSD, Albert Caraian, care se afla la duș. Cei din ședință au râs cu lacrimi când au văzut imaginile video. “Albert, apreciem dedicarea, dar închide camera”, spune un coleg. “Ai grijă de imagine”, au continuat colegii.

Caraian și-a cerut ulterior scuze. “Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a transmis consilierul PSD.

La scurt timp după aceea, consilierul și-a dat demisia: “În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *