O șoferiță a sărit la bătaie, după ce tot ea a încălcat regulile de circulație, pe o șosea din Timiș

Bătaie generală pe o șosea din Timis. O șoferiță care circula pe un segment de drum aflat în construcție, dinspre Timișoara spre Autostrada Vestului, a sărit la bătaie după ce tot ea a fost cea care a încălcat regulile de circulație.

Aceasta a pătruns pe prima bandă, zona pe care este intezisă circulația din pricina lucrărilor la drum și a încercat să depășească mașinile care circulau regulamentar, în coloană, spre șoseaua de mare viteză.

La un moment dat, tânăra a trecut peste două zone de pământ și a ridicat praf și pietre care puteau sparge parbrizele altor autoturisme. Când a revenit pe banda a doua de circulație, un șofer a decis să îi ceară socoteală așa că a oprit brusc în fața șoferiței teribiliste.

De aici până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas. Șoferița a încercat să-l lovească pe bărbat cu piciorul, iar tânărul a ripostat. Bătaia s-a oprit când au intervenit și alți participanți la trafic.

După mai multe injurii, scadalagiii s-au intors în mașini. Imaginile au ajuns repede pe rețelele sociale unde au devenit virale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *