Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au fost implicaţi într-o “urmărire aproape catastrofală cu paparazzii”, susţine purtătorul de cuvânt al lui Harry

Prinţul Harry al Marii Britanii, soţia sa Meghan şi mama acesteia au fost implicaţi într-o “urmărire aproape catastrofală” când se întorceau de la un eveniment, maşina lor fiind urmată îndeaproape de fotografi paparazzi, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al prinţului, un eveniment ce aminteşte de circumstanţele tragice în care s-a stins mama prinţului Harry, regretata prinţesă Diana.

Incidentul a avut loc după ce cuplul a participat la New York la ceremonia de decernare a premiilor Ms.Foundation for Women, o organizaţie pentru femei, unde Meghan a fost onorată pentru activitatea sa.

Imaginile apărute pe reţelele sociale i-au arătat pe Harry, Meghan şi pe mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

“Noaptea trecută, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini aproape catastrofală, din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului într-un comunicat citat de Reuters.

“Această urmărire necruţătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi de pe şosea, pietoni şi doi ofiţeri ai NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)”, susţine reprezentantul prinţului Harry.

Harry şi Meghan au renunţat la rolurile lor regale în 2020 şi s-au mutat în Statele Unite, parţial din cauza a ceea ce au descris ca fiind o hărţuire intensă din partea presei.

În mai multe ocazii, prinţul a vorbit despre furia sa cu privire la intruziunea presei în viaţa privată, considerând că presa este vinovată de moartea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină, în 1997, la Paris, când limuzina ei a încercat să se îndepărteze cu viteză de paparazzii care o urmăreau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *