Trailere care transportau echipament militar, implicate într-un accident în lanţ, pe DN 1. Vehiculele sunt înmatriculate în Marea Britanie

Trei trailere care făceau parte dintr-un convoi care transportă echipament militar au fost implicate într-un accident soldat cu pagube materiale, produs luni, pe DN 1, în judeţul Prahova.

Accidentul rutier a avut loc luni, pe drumul naţional 1, în zona localităţii Băicoi din judeţul Prahova. Trei trailere care circulau pe sensul de mers Braşov către Bucureşti au intrat în coliziune faţă-spate, în urma evenimentului fiind înregistrate doar pagube materiale.

“Din primele verificări, a reieşit faptul că impactul a avut loc între 3 vehicule, conduse de 3 bărbaţi cu vârstele de 23, 24 şi 28 de ani. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Cele trei autovehicule, care transportă echipament militar, au numere de Marea Britanie. Potrivit unor surse, acestea se îndreptau către baza militară de la Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *