Trump trage în tot ce mișcă. E foc și pară pe republicanii care i-au sabotat candidații

Fostul președinte al Statelor Unite dă vina pe republicanul Mitch McConnell pentru rezultatele alegerilor intermediare.

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, l-a învinovăţit pe liderul minorității republicane din Senatul Mitch McConnell pentru eșecul electoral înregistrat la alegerile intermediare, după ce nu a îndeplinit așteptările din sondaje, relatează 20 minutos preluat de Rador.

“Este vina lui Mitch McConnell. Faptul că a cheltuit bani pentru a-i învinge pe marii candidați republicani în loc să-i susțină pe Blake Masters și pe alții a fost o greșeală uriașă”, a scris Trump pe profilul său Truth Social, referindu-se la investirea de bani în cursa senatoarei Lisa Murkowski împotriva lui Kelly Tshibaka, susținută de Trump.

Republicanii au pierdut lupta pentru controlul Senatului, deși nu se știe deocamdată cine va câștiga Camera Reprezentanților, deoarece în momentul de față rezultatele sunt egale.

Deși Partidul Republican este încă favoritul pentru Camera Inferioară, nu a îndeplinit așteptările care vorbeau despre un “val roșu”, prin care ar fi urmat să câștige acel organism cu o marjă și i-ar fi împiedicat pe democrați să păstreze Camera Superioară.

În acest sens, susținătorii Partidului Republican l-au învinuit pe fostul președinte și pe candidații pe care i-a susținut în state-cheie indecise.

Astfel, senatorul republican Bill Cassidy i-a învinuit pe politicienii aliniați lui Trump că s-au concentrat pe probleme “învechite”, precum alegerile din 2020 cu acuzaţiile de “fraudă electorală”, mai degrabă decât pe criminalitate sau pe economie.

Înainte ca Senatul să ajungă în mâinile democraților, Trump a recunoscut că alegerile de la jumătatea mandatului a fost “oarecum dezamăgitoare”, dar totuși o “mare victorie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *