Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior de un bărbat de 50 de ani, în urma unui conflict într-un camping din Vama Veche

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, vineri, de un bărbat de 50 de ani, evenimentul având loc într-un camping din Vama Veche. Bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, fiind chemat un negociator.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Vamal Veche – 2 Mai au fost sesizaţi, vineri după-amiază, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, de un bărbat de 50 de ani.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar şi pentru identificarea tipului de armă folosit.

De asemenea, acolo se află un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, a precizat sursa citată.

— Știre în curs de actualizare —

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *