Victor Ponta a devenit consilierul lui Marcel Ciolacu. Prima declarație

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit pe Victor Ponta, fost prim-ministru și fost lider al PSD, în funcția de consilier onorific pe teme economice și relații internaționale. Într-o declarație, Victor Ponta a explicat că are o relație bună cu Marcel Ciolacu și își dorește să își folosească experiența acumulată în sprijinul României.

“În perioada în care am fost premier am învățat și am avut rezultate importante pentru România în domeniul relațiilor economice interne și internaționale. În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez în zona economică privată și să completez cunoștințele în domeniu din ambele părți public& privat, intern și internațional.

Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și spre că România poate să-și îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali.

Nu sunt un om care preferă să stea pe margine și să critice. Dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate bune sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc din toată inima ca Guvern pe care îl conduce să perfomeze în zona economică”, a explicat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *