Antreprenorul român Ștefan Mandachi se ia la trântă cu “giganții” și extinde prima rețea de fast-food din România concurentă cu McDonalds

Spartan, lanţul de restaurante fondat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, a încheiat un acord pentru preluarea a cinci dintre locaţiile Taksim din Bucureşti, pentru suma de 1 milion de euro, fiind în negocieri avansate şi pentru celelalte trei restaurante Taksim din Capitală.

Discuţiile dintre cele două companii s-au încheiat în primăvara acestui an, după negocieri care au durat mai bine de jumătate de an.

“Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Le mulţumesc colegilor mei şi întregii echipe Spartan pentru munca depusă în aceste luni! De asemenea, doresc să le mulţumesc şi reprezentanţilor Taksim, pentru profesionalismul lor şi pentru modul în care au tratat aceste negocieri – cu seriozitate şi cu promptitudine. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final”, a declarat Ştefan Mandachi.

Cele cinci locaţii pentru care s-a ajuns deja la o înţelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucureşti Mall Vitan, Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Pe lângă spaţiile închiriate, Spartan a preluat şi toate utilajele, precum şi o parte dintre echipamentele existente.

“Înţelegem impactul pe care această schimbare o are pentru angajaţi, aşa că tot ce ne-am dorit a fost să îi asigurăm că fiecare dintre ei are un loc în echipa noastră şi că îi primim cu braţele deschise. Am fost alături de ei pe tot parcursul negocierilor şi continuăm să le fim alături, pentru a face această tranziţie cât mai uşoară”, a mai spus Ştefan Mandachi.

Omul de afaceri a anunţat recent că are în plan expansiunea Spartan şi extinderea în ţară şi în străinătate, având ca obiectiv pentru anul 2022 să ajungă la 100 de restaurante deschise pe teritoriul României. Spartan este prezent deja şi pe piaţa de fast food din Europa, în Austria, iar în prezent se pregăteşte lansarea din Spania.

Lanţul de restaurante Spartan a fost fondat în 2012 şi face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center şi francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus şi restaurantele cu specific grecesc Hercule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *