Bicicleta imposibil de furat a devenit virală. Costă 600 de dolari şi are câteva secrete

În ultimele ore, un videoclip cu bicicleta care de ani de zile încearcă să fie cea mai sigură din lume a devenit viral pe Twitter: este vorba despre marca Yerka.

Brandul Yerka se focusează să facă bicicletele imposibil de furat. Compania se laudă că a creat “singura bicicletă cu blocare antifurt integrată”.

Cel mai spectaculos şi eficient aspect al strategiei antifurt este tehnologia patentată de blocare care transformă tubul oblic al bicicletei într-un lacăt.

Dacă cineva încearcă să o fure, se va gândi de două ori. Clema are o lăţime de 17,7 cm. În cazul în care decide să distrugă lacătul, hoţul nici măcar nu va putea să meargă cu bicicleta, deoarece pedalele se blochează atunci când bicicleta este asigurată.

Iar dacă vrea să fure roţile, nici asta nu este atât de uşor, întrucât au un adaptor special foarte greu de forţat. În cele din urmă, dacă o sparge şi vrea să o repare pentru a o vinde (sau a o folosi), va trebui să facă rost de piese de schimb şi acestea sunt disponibile doar de la Yerka, iar compania le vinde doar dacă este arătat bonul primit la cumpărarea bicicletei.

În ceea ce priveşte recentul model V4, Yerka susţine că are o rată de eficienţă antifurt de 99%. Pentru această versiune, Yerka a colaborat cu compania germană de dispozitive de securitate Abus, pentru a integra încuietori în tehnologia lor de închidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *