Ciolacu începe războiul cu industria jocurilor de noroc: ‘Am deranjat șmecheria. Sorin și Odette ne caută prin interpuși’

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, într-o conferință de presă la Hunedoara, că fosta directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, împreună cu afaceristul Sorin Constantinescu, ar încerca prin interpuși să determine guvernanți să nu facă “ordine” în industria jocurilor de noroc.

“Cred că pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Este unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine și serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurile de Noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri. Sunt interese majore în jurul unui Guvern. S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlamnet după anumite interese”, a declarat Ciolacu.

Sorin Constantinescu a fost denumit în presă “regele jocurilor de noroc” și ar avea legături cu PNL, fiind numit consilier guvernamental în mandatul fostului premier Ludovic Orban. Sorin Constantinescu este fondatorul Gaming Consulting, liderul pieței române de consultanță în domeniul jocurilor de noroc.

Odette Nestor a fost director general la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, după care a început să lucreze în tabăra adversă, la Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), o entitate care face lobby pentru firmele din industria pariurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *