Mai multe trenuri au întârziere la sosirea în Gara de Nord. Altele vor pleca și ele cu întârziere din București

Mai multe trenuri cu circulație spre / dinspre București Nord au întârzieri, unele și de 80 de minute, din cauza defectării unui tren de marfă în gara Băneasa, dar și fiindcă s-a produs un deranjament în complexul feroviar București, anunță CFR Călători.

Astăzi, 29.09.2023, mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulație spre / dinspre București Nord înregistrează întârzieri generate de:
– întreruperea traficului în intervalul orar 15:40 -17:10 în stația București Băneasa ca urmare a defectării unui tren privat de marfă;
– întreruperea temporară a traficului în complexul feroviar București ca urmare a unui deranjament privind alimentarea cu energie electrică a firului de contact.

Aceste întârzieri generază decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători, necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinația finală.

Circulația se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA – cel care organizează și dirijează circulația tuturor trenurilor pe calea ferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *