Dilemă mare la Motru! Primăria a împodobit orașul pentru sărbătorile de iarnă cu iepurași si ouă roșii

Sărbătorile sunt speciale și simțite cu adevărat atunci când și decorul este ales pe măsură. Se pare că la Motru, Primăria a ornat orașul nu doar cu steluțe și Moși Crăciuni, ci și cu iepurași și ouă roșii.

Se apropie Sărbătorile aşa că majoritatea oraşelor mari, dar şi mai mici s-au împodobit corespunzător. Odată ce am intrat în febra pregătirilor pentru sărbători, Primăria Motru a scos din magazie toate decorurile pe care le avea pe inventar.

Printre acestea își fac apariția și iepurașii de la Paști, spre mirarea localnicilor:

“Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șoric, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”.

“Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”.

“Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele”.

În momentul în care și-au dat seama de gafă, angajații Primăriei au scos din decor unul dintre iepurași.

“Păi a dispărut. Cred că a plecat în pădure. Nu era momentul pentru iepuraș de sărbătorile de iarnă”, a susținut un localnic.

Edilul susține că în următoarele zile vor fi scoase din magazie și alte figurine mai potrivite și că nimeni nu ar trebui să se supere.

“Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”, a spus Cosmin Morega, primar Motru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *