Două persoane au căzut într-un bazin cu azot, la Rafinăria Petromidia. Victimele au fost scoase, dar sunt inconştiente. O femeie, transportată la spital în stare de inconștiență

Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin cu azot, la Rafinăria Petromidia Năvodari. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi medicale. Victimele au fost scoase, dar sunt inconştiente. O femeie a fost preluată de un echipaj medical şi dusă la spital, în stare de inconştienţă.

“La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o rafinărie din oraşul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informaţii rezultă că doi angajaţi ar fi căzut într-un rezervor de azot”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, dar şi 24 de pompieri cu mai multe autospeciale, inclusiv un echipaj CBRN.

Sursa citată a precizat că cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare.

ISU Constanţa a adăugat că una dintre victime, o femeie, a fost preluată de un echipaj şi va fi transportată la UPU Constanţa, inconştientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *