Ghinion sau inconștiență? Un bărbat din Suceava lovit de mașini de două ori, la interval de câteva ore

Un bărbat de 74 de ani din județul Suceava este în stare gravă după ce a fost lovit de mașină de două ori într-o zi, la interval de câteva ore. Cel de-al doilea accident s-a petrecut când bărbatul se întorcea de la spital, unde fusese dus după primul accident.

Bărbatul, din localitatea Dumbrăveni, se afla pe biclicletă, duminică după-amiază, când nu a observat la timp o autoutilitară și a intrat în vehiculul respectiv. A suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toraco-abdominală, fiind preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar a fost lovit din nou de o mașină, în cursul serii, în timp ce traversa o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis. Și de această dată a fost dus la spital de un echipaj SMURD, fiind în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, conform medicilor, care spun că are un traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare și fracturi la o mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *