Încărcătorul și cele 15 cartușe pierdute de un polițist în prima zi de muncă, găsite la o groapă de gunoi în Ilfov

Un angajat de la o groapă de gunoi din judeţul Ilfov a sesizat poliţiştii după ce a găsit o pungă în care se afla un încărcător de pistol cu 15 cartuşe, a anunţat, joi seară, Poliţia Capitalei.

“În această seară, în jurul orei 20,30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol ce conţinea 15 cartuşe”, a transmis DGPMB.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Un polițist bucureștean și-a pierdut încărcătorul de la arma de serviciu chiar în prima zi de muncă, ceea ce a dus la declanșarea unei anchete interne la Poliția Capitalei.

Sursa citată a informat că echipajul din care făcea parte polițistul începător a intervenit la un scandal. Pierderea încărcătorului nu a fost observată de polițist imediat, însă trei tineri au văzut totul. Ei au luat încărcătorul și l-au aruncat în coșul de gunoi al unei shaormerii din zonă, fără să spună nimic polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *