Mutare şoc pe piața telecom: Digi retrage toate cartelele prepay din ofertă. “De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi sau reîncărcate cartelele existente”

Operatorul de telecomunicaţii Digi a anunţat că începând cu data de 1 iulie 2023 va retrage toate cartelele prepay din ofertă.

“Începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023”, potrivit unui anunţ al operatorului.

Operatorul de telecomunicaţii Digi Communications (simbol bursier DIGI) a raportat venituri totale de 394,9 mil. euro în primul trimestru din acest an, în creştere cu 11,7% faţă de perioada similară din 2022, în timp ce profitul din operaţiuni continue s-a diminuat cu 29,4%, până la nivelul de 10,8 mil. euro, potrivit raportului financiar al companiei.

“Creşterea veniturilor din România a fost determinată de cresterea numărului de RGU pentru servicii de telecomunicaţii mobile, internet şi date fixe şi de televiziune, in principal prin crestere organica”, se specifică în raportul companiei.

Potrivit acestuia, utilizatorii de telefonie mobila din România au ajuns la 5,2 milioane de la 4,3 milioane, o crestere de 21% fata de T1/2022, în timp ce utilizatorii de internet au crescut cu 10%, de la 3,9 milioane la 4,3 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *