O clădire cu cinci etaje din Sectorul 6 afectată luni seară de un incendiu adăpostea şi o încăpere în care Poliţia Capitalei avea depozitate corpuri delict

Pompierii din Bucureşti au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje, unde, potrivit ISU, erau depozitate materiale combustibile.

Surse din cadrul serviciilor de intervenţie afirmă că în clădire s-ar fi aflat şi o încăpere în care Poliţia depozita corpuri delicte. Probele penale adunate de poliști au fost distruse de foc.

Se estimează de către reprezentanţii ISU că bunurile aflate în imobil sunt afectate în proporţie de peste 50%.

“Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifestă în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinaţia de depozitate, în str. Boişoara. Clădirea are formă dreptunghiulară şi acţionăm de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apă din afara obiectivului”, anunţa ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată preciza că suprafaţa subsolului este de aproximativ 3000 mp.

Nu sunt anunţate victime, dar în interiorul clădirii se găsesc materiale combustibile: mase plastice, hârtie, textile, preciza la acel moment ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *