“Ofertă“ de nerefuzat de la Dacia: ploscă plină cu apă caldă. Pe cine ia peste picior producătorul de mașini

Producătorul de mașini Dacia vine cu o ofertă de nerefuzat. Clienților le este oferită o ploscă plină cu apa caldă, o aluzie la producătorii de mașini care pun la dispoziția șoferilor scaune încălzite, contracost, în Marea Britanie.

Anunțul este o ironie la adresa BMW care oferă scaune încălzite pe unele dintre modelele sale printr-un abonament care în Marea Britanie costă 15 lire pe lună. Strategia de marketing a celor de la Dacia a fost bine gândită, relatează ThisIsMoney.

“Producătorul de mașini Dacia vine în salvarea șoferilor înfrigurați de pretutindeni în aceste luni reci și dă gratuit sticle de apă caldă, denumite “Salvatorii scaunelor încălzite”, se arată în comunicatul transmis de constructorul de mașini.

Dacia, marca românească deținută de Grupul Renault a declarat că oferta de butelii de apă caldă gratuite face parte dintr-o încercare de “a-și evidenția opoziția față de tendința din ce în ce mai largă a industriei de a percepe consumatorilor un abonament pentru a accesa funcțiile deja existente pe mașină”.

Dacia oferă scaune încălzite ca parte a echipării de top de pe modelele Jogger, Duster și Sandero Stepway.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *