Româncă, prinsă la furat lângă sicriul lui Berlusconi

O româncă în vârstă de 21 de ani, cu antecedente penale în Peninsulă, a fost prinsă la furat în Piața Domului din Milano, la puțin timp după începerea ceremoniilor de înmormântare a fostului premier Italian Silvio Berlusconi.
Sfidând cu tupeu un impersionant dispozitiv de Securitate instalat în zonă, tânăra a ochit un puști de 18 ani pe care l-a urmărit până când acesta a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana și și-a lăsat telefonul mobil pe masă. Femeia s-a apropiat de băiat și i-a distras atenția cerându-i indicații de orientare pe baza unui bilețel pe care era notată o adresă. Apoi, profitând de starea de agitație a tânărului, i-a sustras telefonul mobil și a încercat să se facă nevăzută. Fără succes, întrucât polițiști în civil ai Secției 6 au urmărit întreaga scenă și au reținut imediat hoața.
Potrivit presei locale, românca era cunoscută „cu numeroase precedente furt și de primire a bunurilor furate”. De asemenea, ea primise recent o interdicție de acces în centrul istoric din Milano, pentru un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *