România, țara unde orice este posibil! Trecere de pietoni trasată de un localnic pe un drum național, în dreptul casei sale.

Un bistrițean de 35 de ani din Salva, Bistrița-Năsăud, și-a trasat singur o trecere de pietoni pe DN17C, în dreptul casei sale. Șoseaua face legătura între Bistrița-Năsăud și Maramureș. Poliția a deschis dosar penal.

DN17C este drumul național secundar ce leagă localitățile Bistrița (BN) și Vișeu de Sus (MM). Trece printre Munții Rodnei și Munții Țibleș prin Pasul Dealul Ștefăniței, având punctul terminus în localitatea Moisei (MM).

“La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, pe DN17C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic”, arată Poliția într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *