Seria evenimentelor organizate de OMD Mamaia-Constanța continuă. Concert Nicolae Voiculeț, în Piațeta Cazino

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța continuă seria evenimentelor de promovare a stațiunii. Încă de la început de săptămână, luni, 14 august, începând cu ora 20:30, turiștii și constănțenii vor putea să asculte un concert de excepție în Piațeta Cazino din Mamaia. Pe scena amplasată aici va urca Nicolae Voiculeț.

Artist de mare clasă, Nicolae Voiculeț s-a dedicat muzicii încă de la vârsta de 3 ani. A urcat pe scenă încă de la vârsta de cinci ani şi a cântat alături de orchestre mari ale vremii. A continuat prin a participa la cele mai prestigioase festivaluri de creaţie, obţinând de fiecare dată locul întâi, atât pentru maniera interpretării vocale, cât şi pentru cea dirijorală.

Artist internațional, dirijor, coordonator muzical și producător, dar înainte de toate, un maestru al naiului, considerat cel mai alegoric instrument.

Artistul, care a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state, figuri regale şi nobiliare, cărora a avut privilegiul să le expună întreg procesul creativ al compoziţiilor sale, a fost decorat de cu distincţia “Meritul Cultural”, în grad de cavaler.

A făcut cunoscută tradiţia poporului român prin sunet în peste o sută de concerte, în diverse colţuri ale lumii. A colaborat cu Orchestra Filarmonica din Viena, Stockholm, Praga, a avut evoluţii artistice în lumea arabă, dar şi în Japonia, America de Nord şi America de Sud. Performează pe scene de mare prestigiu artistic din Cehia, Franţa, Austria, Ungaria, Turcia, SUA, Canada, Germania, Japonia, India, Spania şi Italia alături de mari muzicieni ai lumii.

Repertoriul său este printre cele mai extinse ale artiștilor de astăzi, trecând de la compozitorii clasici si baroci, precum Bach, Corelli, Vivaldi, Schumann sau Schubert, până la cei mai faimoși compozitori moderni.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța îi invită luni, 14 august, începând cu ora 20:30, pe toți iubitorii de muzică să fie parte a unui eveniment de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *