Un bărbat de 53 de ani a murit, după ce a fost scos din mare, la Costineşti, în stare de inconştienţă

Un bărbat de 53 de ani a murit, miercuri după-amiază, după ce a fost scos din mare, la Costineşti, în stare de inconştienţă, iar manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

“La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costinești.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba de un bărbat, de 53 de ani, aflat în stare de inconștiență.
La fața locului au sosit un echipaj SMURD și unul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care au efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.

Se pare că este vorba de un scafandru, de origine bulgară, găsit inconștient între stațiunile Venus și Saturn și adus apoi cu o barcă în zona lacului din Costinești, unde a fost prluat de echipajele ISU. Înainte de contactarea autorităților, membrii grupului din care făcea parte, l-au căutat după ce au sesizat dispariția acestuia. Grupul pescuia rapane și scoicii în apele teritoriale ale României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *