Un copil care se juca cu prietenii a călătorit 3.000 de kilometri într-un container

Un copil care se juca cu prietenii lui a călătorit 3.000 de kilometri, timp de 5 zile, din Bangladesh în Malaezia, după ce a adormit într-un container.

Băiatul a fost găsit într-un container de pe o navă ce a plecat din Chittagong, Bangladesh, pe 12 ianuarie, şi a parcurs aproape 3.000 de kilometri, până în Malaezia.

Nava a ajuns în port pe 15 ianuarie şi a început să descarce pe 17 ianuarie. Astfel, băiatul a stat 5 zile închis în container, înainte de a fi eliberat.

Iniţial, autorităţile au bănuit că este victima unei reţele de trafic de persoane, apoi însă băiatul a povestit că se juca cu prietenii săi şi s-a ascuns într-un container gol. A adormit, iar când s-a trezit, a găsit uşa încuiată.

Un docher din Malaezia l-a găsit după ce a auzit bătăi în uşa unui container descărcate de pe o navă.

“Nu mai facem anchetă cu privire la traficul de persoane, deoarece investigaţiile au arătat că băiatul a intrat în container, a adormit şi a ajuns mai târziu aici”, a declarat ministrul malaezian de interne Datuk Serif Saifuddin.

Saifuddin a declarat că băiatul a fost examinat de medici, deoarece avea febră, şi a primit tratament, apoi a fost retrimis în Bangladesh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *