Un nou producător de componente auto a venit în România

Liberty Spring, unul dintre cei mai mari furnizori de produse şi servicii pentru automobile din lume, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la 13 km de Timişoara.

“Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile şi de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, preşedintele şi directorul general al Liberty Spring.

Compania promote să facă angajări, iar pentru locuitorii din Timişoara care vor deveni salariaţi transportul este asigurat de autobuze speciale.

Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o maşină din două conţine cel puţin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 7000 de angajaţi în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec şi deţine fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) şi începând cu luna aceasta, în România. De asemenea, compania are reprezentanţe situate în apropiere de Detroit (SUA) şi în Berlin (Germania).

În plus, anul trecut Liberty Spring a achiziţionat şi furnizorul Elka Suspension, care oferă amortizoare şi nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *