Accident grav la Eforie Nord, unde doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă au fost spulberaţi de un jetski. Un tânăr a fost resuscitat pe plajă, fiind în stare gravă la spital

Doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, au fost spulberaţi de un jetski. Un tânăr a fost resuscitat pe plajă, fiind în stare gravă la spital, unde a fost operat.

Incidentul, care s-a produs vineri, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, a fost relatat pe Facebook de mama unuia dintre tinerii implicaţi.

“2 tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spit. Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a scris mama băiatului rănit pe Facebook.

Aceasta îi roagă pe internauţi să-i trimită imagini cu incidentul.

“Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”, a mai scris femeia.

Răspunzând unor comentarii, ea explică faptul că fiul său era cu prietena pe salteaua gonflabilă când au fost loviţi.

“Tânărul implicat este fiul meu! A fost resuscitat pe plajă şi adus la UPU Spitalul Judetean cu ambulanţa SMURD”, a mai explicat femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *