Mașină distrusă de Serviciul de ridicări, după ce au scăpat-o de pe platformă, apoi au lovit-o cu brațul macarelei. Daune de peste 15.000 de euro

O mașină parcată neregulamentar a fost făcută praf de către angajații de la Serviciul de ridicări din Cluj-Napoca, după ce au încercat să ia mașina de pe domeniul public, acuză proprietara autoturismului. Polița de asigurare facultativă nu acoperă toată dauna.

O femeie a reclamat că i-a fost distrusă mașina care a fost ridicată de angajații Regiei Autonome a Domeniului Public de pe o stradă din Cluj-Napoca.

“Cum este posibil ca în 2023 Primăria Cluj-Napoca să mandateze RADP prin serviciul de Ridicari Auto sa ridice masini cu utilaje vechi, pentru care nu se face mentenanță și nu sunt asigurate pentru cazuri în care produc daune vehiculelor pe care le ridică? Până unde merge nepăsarea Primăriei față de contribuabili?
Ne-au ridicat masina parcata pe Tipografiei (e discutabil și motivul, dar asta e alta poveste – putem dezbate) și pentru că “a fost prea grea” nu au putut să o descarce de pe platforma în curtea RADP, motiv pentru care au chemat o macara proprietate RADP în ajutor și au reușit performanța de a o scapă de pe platformă și de a scapa brațul macaralei pe masina, distrugând-o.
Desigur că au o polița de asigurare facultativă, care acoperă daune de maxim 15.000 euro/eveniment, care în cazul nostru nu acoperă doar o parte din daună.
Întreb cum are dreptul Primăria Cluj-Napoca să mandateze firme care sunt un pericol pentru bunurile cetățenilor și își asumă asta prin neverificarea că fac serviciul mandatat cu utilaje conforme și asigurari de bunuri?”, afirmă clujeanca păgubită.

Reprezentanții RADP au declarat pentru Cluj24 că au început o anchetă internă pentru a verifica ce s-a întâmplat și dacă se confirmă o neglijență în serviciu.

“S-a activat clauza de asigurare și a fost înaintat dosarul de daune pentru ca proprietarul mașinii să fie despăgubit”, au precizat cei de la RADP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *